Privacy Policy

Kenyataan Privasi

UniStorage telah menjadikan ini kenyataan privasi untuk menunjukkan komitmen kami untuk privasi. Berikut mendedahkan pengumpulan maklumat dan amalan penyebaran untuk halaman Web ini: https://unistorage.com.my/tesco/


Maklumat Logged Secara Automatik

Pelayan mengumpul alamat IP, tarikh, masa, page diakses, jenis pelayar, dan halaman itu merujuk sekiranya jika ada. Kami menggunakan alamat IP anda untuk membantu mendiagnosis masalah dengan pelayan kami dan mentadbir halaman web kami. Tarikh dan masa yang digunakan untuk mengesan beban pada kali penggunaan pelayan dan puncak. Kami merekodkan jenis aktiviti serta memantau penembusan pasaran pelbagai pelayar web agar boleh menentukan apa teknologi atau aplikasi Internet yang boleh menggunakan dalam reka bentuk halaman kami. Kami menggunakan halaman perujuk data - iaitu, maklumat tentang laman web yang menunjukkan anda ke laman kami - untuk menentukan sejauh mana halaman kami dirujuk oleh sumber-sumber lain di web. Data-data ini boleh digunakan untuk memelihara integriti sumber pengkomputeran kami.


Penggunaan 'Cookies'

Laman web UniStorage membaca cookies untuk mengesan mana-mana pilihan penyesuaian yang anda boleh pilih. Ini termasuk pengubahsuaian kepada senarai 'Akses' cepat, imej kampus pada halaman, dan sama ada menu drop-down diaktifkan.


Maklumat Peribadi

Maklumat yang mengenal pasti anda atau membolehkan anda secara peribadi dihubungi. Data maklumat ini hanya untuk kegunaan Perkhidmatan Mel & Kurier sepanjang di kampus. Pelanggan boleh menghapuskan data mereka sekiranya mereka tidak menggunakan perkhidmatan ini lagi.

Oleh itu semasa mereka sebagai pelanggan di web UniStorage, kami tidak berkongsi apa-apa maklumat peribadi dengan mana-mana pihak ketiga dan kami juga tidak menggunakan apa-apa maklumat peribadi untuk sebarang tujuan melainkan bertujuan menyertai perkhidmatan UniStorage.


Pautan ke Laman UniStorage

Laman web ini mempunyai pautan ke laman UniStorage lain. Amalan privasi laman-laman lain mungkin berbeza-beza dengan maksud halaman. Rujuk kenyataan privasi pada setiap halaman.


Pautan Luar

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. UniStorage tidak bertanggungjawab untuk amalan privasi atau kandungan laman Web lain.


Keselamatan

Laman web ini mempunyai langkah-langkah keselamatan di tempat untuk melindungi kehilangan, penyalahgunaan dan pengubahsuaian maklumat di bawah kawalan kami. akses fail log adalah terhad kepada pentadbir sistem semasa disimpan pada pelayan. Fail log digilirkan dengan kerap dan diarkibkan di lokasi yang selamat. Pengguna dan kata laluan maklumat, jika diminta, disulitkan sebelum ia dihantar di seluruh rangkaian.

Pengguna juga harus berunding dasar UniStorage pada Penggunaan Boleh Diterima. 


Menghubungi Laman Web

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai pernyataan privasi ini, amalan-amalan laman web ini, atau urusan anda dengan laman web ini, anda boleh menghubungi: ict@unistorage.com.my